Venecia shërbim taksi aeroport

Kategoritë: Taxi Aeroporti Shërbimi

Venecia shërbim taksi aeroport

Shtatë Shofer shofer Shërbimi, një shofer i besuar do të ju merr në dhe nga Venecia (Marco Polo) në drejtim të hotelit tuaj, takim pune, një ngjarje në qytetin e Venedikut dhe nga çdo vend në italiane dhe të huaja.

Shtatë shofer Shërbimi shofer do të ju ndihmojë në zgjedhjen tuaj e hoteleve dhe restoranteve në qytetin e Friuli, Venecia, Trieste, Gorizia, Udine.


Plotësoni formularin për të llogaritur të japin kuotën tuaj

Së pari dhe i fundit Name / Emri i plotë *

Email *

Subjekti *

Telefoni / Phone

Vendi i origjinës / Vendi i nisjes *

Vendi i destinacionit / Destinacioni *

Data e nisjes dd-mm-vvvv / Data e nisjes * dd-mm-vvvv

Tani masa e marrjes - Pick-up kohë (hh: mm) *

Numri i njerëzve / Numri i udhëtarëve *

Shënim Çfardo / Çfarëdo shënime

Asnjë mesazh i lidhur.

Përhapeni dashurinë, Share Neni ynë

  • I shijshëm
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Eksitim

Related Posts

Asnjë mesazh i lidhur.

Komente

Nuk ka komente për këtë term.

Trackbacks

Nuk ka ndjekëse për këtë term.

Faqet Web Brescia Partnerët: NCC Udine taksi aeroport taksi QKK trieste venice aeroport taksi Gorizia Taxi Taxi Bologna